Filmkväll!

Igår åkte storasyster in till stan och mötte mig. Tänkte se om jag hittade några Jeans men det gjorde jag ju förståss inte! Måste verkligen ha ett par nu, alla mina har ju plötsligt gått sönder :/
Jaja, eftersom jag inte käkat mycket mer än lite kyckling wook och en mazarin på dagen så bjöd iallafall Rebecca på mat när jeans letningen var över.
Palace blev det och en suverän kycklingtallrik! :)
Efter mycket prat och en god måltid gick vi och hyrde en film på videomix också! Kollopapporna blev det, skit kul film! :)
Så kvällen spenderades med film och popcorn, målade tår och fingrar - En riktigt tjejkväll, och en lyckad sådan också! ^^

- Malin

Vår!

Vaknade med solsken genom fönstret idag! Det var härligt, man blir så mycket piggare när det är ljust.
Hoppashoppashoppas att våren är på väg och man slipper mer regn och slask!
Hade vart härligt med tidig vårsol, knoppande träd och lite mer grönt runt omkring.

- Malin

Bowling

Ikväll var det bowling  som gällde. Det var ett sent firande utav mamma som fyllde 45 år i torsdags.
Skojj var det, även fasst det inte gick så bra så var det jäkligt skojj iallafall. Kul att umgås lite med familjen!
På vägen hem sjöng vi som dårar i bilen x) Skoj även det, även fasst inte alla tyckte det :/ Jag och lillebror iallafall :D

- Malin
image2

:/

They look at me, I fake a smile so they won't see.

- Malin

Usch.

Detta är illa.
Jag fattar inte vad jag någonsin kunnat gjort mot dom? Någon.
Jag försöker vara schyst och hjälpa till. Inte säga emot och så vidare, men får fortfarande inget tillbaka. Och nu är det ännu  värre.
Köpte en liten macka och en kaka idag i kafeterfian vilket sen blev min lunch!?
Kände inte att jag vill följa med, eller rättaresagt efter dom till matsalen när dom ändå inte väntar. Att följa efter som en svans för att sen bli satt på kanten med en rygg i ansiktet och ingen som säger något till en är ingen höjdare faktiskt.
Sen när ingen annan skulle käka heller struntade jag idet. Jag vet att jag måste äta bättre men har ingen matlust längre. Så jävla ledsen blir jag, men dom verkar inte se det. Bara för att jag fortfarande inte vågar ta steget och verkligen säga till. Säger väl ifrån ibland men dom fattar ändå inte :/
Tur att man har en vackermann Simon att prata med! 

"My makeup may be flaking, but my smile, still stays on"

- Malin

Handbolls EM

Sverige - Spanien idag då!
Kommer bli en jäkligt tuff match, och jag tror faktiskt att Sverige förlorar, tyvärr. Blir det inte så kommer det ändå svida lite, älskar ju Spanien också! ^^
Vad tror jag då?
Hm, inte riktigt säker.       
25-28 till Spanien!

- Malin

                                                 
image1

Påminnelse

Påminnelse till mig själv!
Människor är elaka! Lite inte på någon, och varför inte? Det går inte att lite på någon. Jag trodde att jag kunde det, men sen får man allt kastat i ansiktet på sig.
Vad man än gör får man inget tillbaka.
Jag ska sluta med allt. Sluta att vara snäll mot alla och sluta att hjälpa andra! Jag får ju aldrig någonting tillbaka!
Det är inte värt det.

- Malin

Blogg.se

Well, idag gjorde jag en blogg då. Vet faktiskt inte rikitgt varför, jag kanske behövde skriva av mig lite.
Hela förra veckan har jag iallafall försökt att lära mig alla dessa PLU (Price look up numbers) till helgen som var. Jobbade hela helgen då hos pappa och det gick förvånansvärt bra faktiskt! Klarade det mesta själv men såklart kan man ju inte allt från början så lite hjälp behövsdes!

I veckan ska jag försöka få klart min svenska redovisning, vi ska skriva om en person vi beundrar och redovisa om det i sex-tio minuter. För min del blev det om mamma och jag hoppas verkligen att den blir bra. Redovisar ju inte förrens om en veckan men känner att jag måste ha ganska mycket tid till att öva på denna så att jag kan det! 

- Malin

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"