Sony ericsson

Är riktigt sugen på en ny telefon. När mitt abbonemang med telenor går ut ska jag byta till denna sötnosen :)


UprisingSenaste låten jag fastnat för är Muse's Uprising!

Måndag.

Det är lov! Det är underbart.
Det har varit en bra start. Joppe och Johan kom förbi idag, Joppe skulle besiktiga sin bil här i Ulricehamn så då kom de förbi efter det. Jätte trevligt! Vi drog in till stan för att fixa käk och åt sen hos mig.
Pontus kom också förbi senare så då satte vi igång en film. Men alla var nog alldeles för rastlösa för att se på film och fyra personer i mitt rum gör att det blir väldigt varmt. Så vi avslutade dagen efter halva ungefär och så åkte de hem till sitt igen.

Nu sitter jag här och väntar på att min syster ska komma hem vilket hon meddelade för en stund sedan. Ska bli så skönt, behöver verkligen prata med henne känner jag. Filmmys väntar!

Vi chattade på facebook också:
Malin
"blir alltid så glad när jag pratar med dig. ska bli skönt att prata lite mer sen också <3"
Rebecca
"jag älskar dig med! jag vet att det var det du menade egentligen!"DisneyKänn en doft av kärleken
En helt ny världKärlek inuti.

Jag tror jag har en skev bild av kärlek. Varför kan inte verkligheten vara som filmerna ibland? ♥

Lov

"Men kärleken är inte ett intellektuellt beslut.
Man kan inte leta upp den eller hålla fast den eller fly ifrån den.
Den kommer och går efter sin egen vilja, helt bortom vår kontroll."
Jenna Jameson

Har just läst ut Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson som jag köpte för ett tag sedan. Både bra och dålig faktiskt men en väldigt ärlig berättelse om hennes liv.
Nu har jag bara två böcker kvar att läsa ut, en i Svenska B och den andra i Engelska C.


When I say jump you say?


Lucia

Vi hade maskerad i skolan idag. Det var rätt roligt och i min klass hade vi bestämt att vi skulle vara ett lucia/lik tåg. Alla var väldigt snygga tillslut ;)
Iallafall så fick jag vara lucia och vi tågade runt i skolan. Elevrådet, som anordnat maskeraden, bedömde oss och alla de andra som klätt ut sig dock så vann vi inte. De döda sjuksköterskorna slog oss tyvärr.
En kul fredag i skolan!Halshuggen? Mycket vacker bild ;) haha

Svenska prov

Har prov i Svenska imorgon om svensk språkhistoria. Inte kul alls. Jag har ingen motivation över huvudtaget att plugga. Har läst igenom mina papper ett par gånger men varje gång jag börjar läsa nu så lägger jag snabbt ner dem igen och hittar nått mycket intressantare. Usch, det är verkligen så dålig stil och jag brukar inte vara dålig på att plugga men just nu så känner jag bara hur lovet är nära och detta är verkligen det sista som skall göras. Uuh. Vill bara ha lov.
Annars i skolväg så fick jag mvg på rörligbild provet och jag är verkligen så stolt. Vi hade också uppsats idag i engelska c. Vet inte hur det gick men jag skrev så mycket jag kunde komma på och hoppas det duger.

Pappa har frågat om jag kan jobba ett par dagar på lovet så torsdag och fredag nästa vecka är jag och jobbar. Kul och mycket behövligt. Får in lite pengar att köpa julklappar för där, känns skönt.

Det dåliga humöret har hittat tillbaka tyvärr. Inget går min väg och jag ångrar så att jag inte tog chansen för en viss sak. Jag har nog en tendens att komma på saker alldeles för sent. :/

Inglorious Basterds

Joppe ringde igår och undrade om jag ville hänga med på bio. Hade inget annat för mig så han och Jönna hämtade mig så åkte vi in till Borås. Inglorious Basterds blev det , som jag velat se länge nu. Den var bra faktiskt. Jag gillar inte den sortens filmer annars men tycker den var rätt okej faktiskt. Lång men bra. Det syntes att det var Tarantino som regisserat den! Synd bara på att vi var tvungna att gå innan vi sett färdigt den :/ Vi hade bilen i parkeringshuset och det stängs 12 så för att inte få bilen inlåst och behöva betala pengar för att få ut den var vi tvungna att missa slutet. Surt, men jag får se den igen en annan dag.

Nya skorna
Kärlek ♥

Par 1 av 2 som jag inhandlade i går.

Promenad

Gick ut en sväng med min lillebror idag. Trevligt i det fina vädret :) Vi stötte på en massa kor som vi stannade hos en stund och när kameran väl var med så blev det ett par bilder!

Borås

Har varit i Borås och handlat skor. Hade egentligen inte råd med två par men mamma hjälpte mig lite på traven så nu är jag skyldig henne ännu lite mer ;)
Grymt nöjd med dem iallafall så nu kan jag nog lägga tygskorna på hyllan :)

Längtar tills min systeryster kommer hem, tyvärr ska hon bort ikväll så jag får hitta på annat men hoppas vi ses en stund idag iallafall. ♥

I just want to be OK.

Malin CarlénTack Jessica Andersson som stog ut och tog bilden :)

Projektarbete

Har bytt projektarbete och jobbar nu med årsboken istället för vad jag skulle gjort från början. Känns skönt att vara med i denna gruppen och vi har redan fått mycket gjort och har en hel massa idéer. Ska bli roligt.
Vi gick ut till massa treor idag med enkäter för att få reda på vad de kände att de ville ha med i boken och det gick riktigt bra faktiskt.

Veckorna går fort, jag har hur mycket som helst att göra, massa prov och annat som kommer upp snart + att jag fortfarande har ångest för pengar som skall läggas på så mycket nu. Känner bara att jag vill att det här året ska ta slut och att det kan börja närma sig student snart. Ska bli så jäkla skönt. Har en sån massa planer och idéer för framtiden och jag hoppas att det ska bli så bra som jag vill tillslut. Att det löser sig med pengar och grejer och att man hittar jobb efter skolan slutar.

Känns som jag har jättemycket att säga, få ur mig. Men det är inte riktigt här jag ska sätta det. Måste reda ut mitt liv lite. Få det på rätt köl igen! haha. Har faktiskt känt mig inombords rätt glad de senaste dagarna, har funderat och det känns som jag kommit fram till vad jag vill och det är skönt. Fast jag vet att en del saker kan verka rätt hopplösa just nu men jag ska se framåt iallafall, försöka vara positiv och inte paja så mycket för mig själv hela tiden. Det håller inte i längden och jag kommer inte klara av det, känner det redan.

Kanske inte finns så mycket sammanhang i detta men jag förstår iallfall, och det är skönt att skriva av sig ibland :)

This is it


Mösamarschen!
 Mösa var så roligt!


Mösa!

Mösa Marschen imorgon, man går en mil och så är det massa stationer på vägen som man ska plocka poäng på. Storebror och kompisarna därifrån kommer att vara med så vi blir två lag imorgon men hoppas vi kan gå tillsammans. Vi har starttid 12.34 och 12.44! Ser fram emot en riktigt kul dag. Bara vädret håller sig!


SambaMin sötnos fyller hela fyra år idag. :) ♥

Fototripp
Mariah Carey


Oktober

Det är trögt på den här fronten. Har ingen lust och inget att säga heller.
Rätt mycket som inte stämmer just nu känns det som och det är ändå inget roligt att skriva ut så jag tar igen det när det vänder.

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"