Shakira

Har kollat igenom de senaste avsnitten av Ugly Betty på freeonlineepisodet.net och hörde en ny favorit låt: Shakiras Gypsy.


25skoldagar till nästa lov

Ja, jag har börjat räkna ner. Varför tycker alla det är underligt? Skolan är ingen höjdare och klart som fan ser jag fram emot lov och roligare saker än att sitta här och ha tråkigt. Så det är alltså 25 skoldagar till nästa lov. Fem skolveckor sen börjar sportlovet, andra veckan i februari, det kommer gå fort som as! Mamma ska fylla år, och Ingalill (mammas moster) också så det blir väl en resa till Göteborg kanske, jag ska jobba en massa extra och sen så är det nog allt lov igen! :) Positivt tänkande! haha

Började iallafall dagen med min nya kurs: Psykologi A, väldigt intressant verkar det som. Den kursen kommer nog bli rolig. Engelska C nu. De som kunde åka med till London går igenom det eftersom de drar på Torsdag. Så tråkigt att jag inte kan hänga på men pengarna måste gå till annat som jag känner är lite viktigare faktiskt - och förhoppningsvis kommer jag iväg till London ändå. Jag ska börja med en uppgift till nästa vecka, hitta en intressant nyhet, läsa upp nyheten och presentera varför jag tycker den är intressant och intervjua ett par som har något bra att säga om den också. Lätt gjort, orkar bara inte det just nu! Klockan är ju bara kvart i tio, jag borde sova nu juu! :P

dagens

Dagens köp har varit den första delen av Gt's stora Elvis samling man nu kan köpa. Samlar box och sju cd skivor, jag kommer definitivt köpa dem varje söndag :)


75år

Idag skulle Elvis Presley fyllt 75 år. Jag tror alltid att han kommer leva kvar, det finns inte och kommer aldrig att finnas någon som honom.
Grattis to the king of rock n' roll.


My time to speak

Jaa, nu har vi väl bott i det nya huset i lite över en månad. Det går bra och allt, men det är fortfarande i oordning med lådor här och var. Det får vi sätta fart med snart.
Jag har aldrig gillat grejen med att flytta. Hatar det rätt ut sagt. Packa ner, packa upp, nytt och sånt. Jag tycker inte om det. Men att flytta till eget, egen lägenhet och så - när det nu än blir, känns som en annan grej. Det ser jag fram emot, verkligen! Iallafall, tillbaka till flyttningen - Nu är det tredje gången jag, vi, flyttar och det som stör mig så himla mycket nu är att i många samtal så hör man "när vi bodde där ..", "när vi bodde där ..". Dislike big time. Hade jag fått bestämma så hade allt varit bra och vi inte behövt flytta från allra första början. Lite tråkiga tankar jag har när jag är själv och har inget bättre för mig. Om inte om hade funnits eller hur!

YesterdayYesterday med Toni Braxton är underbar. Hört den ett par gånger nu och tycker den är väldigt bra. Någon mer? :)

Nedräkning

Eftersom det är nytt år och det kommer innehålla både bal och student så har jag börjat räkna ner och det är endast 83 dagar till Balen och 86 dagar kvar till studenten! Gissa om man längtar.


Taylor Lautner

Jag nämnde att jag såg på New moon med en vän häromdagen och jag måster erkänna att jag blivit lite smått kär i Taylor Lautner. Kan inte säga att jag gillar filmerna, fastnade inte för dem men new moon var klart bättre än den första och några av scenerna tyckte jag var väldigt bra. Så det kommer inte bli någon twilight hysteri här inte. Men otroligt snygg är han iallafall!


2010

Nyårsafton spenderades i Borås/Tämta. Först åkte jag och Josefine mot Borås för att kolla lite i affärerna och sedan se New moon. Jonas och Zandra hämtade sedan upp mig och vi handlade för middagen som skulle hållas under kvällen. Sena blev vi och stressigt var det en stund men när alla började anlända så hjälptes vi åt och det gick fint tillslut. Det var en helt klart super bra kväll, massa skratt och bra sällskap - helt klart en av de bästa kvällarna på länge och ett nyårsfirande av hög klass!

Längtar tills bilderna kommer upp på Facebook! :D

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"