Barcelona

Sitter just nu och funderar på om jag har glömt att packa ner någonting. Skall gå igenom väskan en gång till för att se till för säkerhetsskull att allt verkligen är med.
Fem över nio går planet från säve till Barcelona! Skall bli så roligt att få spendera helgen där. Har kollat upp massa saker som vi skall göra och hinna med och ser verkligen fram emot kvällen!


Engel


Nelly shoesBeställde från Nelly på deras fri frakt vecka! Nya supersnygga skor och en puderrosa klänning! Nya skor var verkligen ett måste så jag slog till :)

Har långa, tråkiga dagar som mest spenderas med serier och kanske en och annan promenad i det härliga höstvädret. Men annars är det inte många knop här. Jobbar ju bara varannan helg :/ Men jag har iallafall satt igång med körkortet nu och jag är så stolt över mig själv som har tagit tag i det! I tisdags hade jag testlektion och det gick kanon bra. På måndag börjar teorin och på torsdag har jag min första riktiga lektion! Det är väldigt mycket folk där men jag kan ju största delen av dagen så de skulle försöka sätta in mig så mycket som möjligt! Hoppas bli klar med det så snart som möjligt.

Ikväll blir det lite träning, bara jag och Pappa dock, Jocke är inte hemma och Jonas och Zandra åkte till Kreta imorse. Tufft med badminton på bara två men det skall bli kul. Imorgon skall jag jobba och sen skall jag till en tjejmiddag kan man nog säga, lite tacos och massa prat antar jag att det kommer bli. Söndag är det jobb igen och sen har jag bestämt date med syster och då skall vi kolla färdigt på Glee! :)

BikbokVar inne på Bikbok i helgen men hittade faktiskt inget intressant. På webben fanns det så himla mycket snyggt, hade kanske inte de ordentliga shoppingögonen på för de ljusa jeansleggingsen hade jag gärna velat ha.. Blev en svart transparent tröja från Bling istället.

Jobbar imorgon 8-11 sedan skall jag luncha med Zandra, skall bli riktigt roligt :) Ser jag verkligen fram emot. Sedan får jag nog ta bussen hem och raka vägen ner i sängen, börjar bli sjuk igen och är trött hela tiden, ironiskt eftersom jag inte har kunnat sova på två dagar.

Mot Göteborg

Snart skall jag dra på mig skorna och gå iväg till bussen. I stan möter jag upp med lillebror och vi får vänta ungefär en timme på bussen som skall ta oss till Göteborg. 19.30 börjar det i Skandinavium och jag längtar som fasen :D

Volbeat

Imorgon bär det av till Göteborg för konsert! Volbeat spelar på Skandinavium och det kommer bli as grymt! Längtar och ser fram emot fredagkvällen.
På lördag skall jag och lillebror vandra runt i Göteborg tills syster slutar jobba, därefter blir det tydligen The Studio. Kul att det händer lite i mitt liv så jag slipper sitta hemma bara. Enormt tråkigt att inte göra något på dagarna.


Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"