Design change

Håller på att ändra och uppdatera bloggen men har suttit en stund med det nu så orkar inte fortsätta!
Återkommer med resterande uppdatering när jag har tid så håll ut för stunden. Måste fixa till sidmenyn och sätta in allt som ska vara där: kategorier osv. Hoppas det löser sig för just nu sitter jag fast och vet inte riktigt hur jag skall få det att fungera.

Önskelista

Det har börjat komma upp frågor om vad jag önskar mig här hemma.
Än så länge har jag sagt att jag inte direkt vet och sen har jag också lagt till att de skall få lista ut det själva i år.
Skall man behöva skriva en önskelista när man känt en person i 20 år? Vet de inte vad jag tycker om eller har för intressen. Att få klura på vad man skall ge bort är väl ändå själva tjusningen? Komma på just det där lilla extra och speciella som verkligen är bara så perfekt för det passar den personen och dess intressen!
Självklart är det supersvårt att komma på men hallå!? Sätt dig ner och fundera i tio minuter då och du kanske får en idé, när man väl fått en idé får man ju gå ut och spana, se om man hittar vad det nu än var man kom på eller om man kanske snubblar över något som är tusen gånger bättre.
Jag kan absolut säga: Jag vill ha det här och det här (eller mer korrekt jag önskar mig) men jag tycker faktiskt det är roligare att få något oväntat. Spänningen har varit förlorad många gånger när jag skrivit ut eller sagt direkt till dem att jag önskar mig just detta.
Jag har aldrig varit missnöjd såklart eftersom det var ju vad jag önskade mig men jag tycker faktiskt det är mysigare och roligare de gånger man verkligen inte har den blekaste aning om vad sjutton de kan ha hittat på nu.
Som när jag fick mitt stativ i födelsedags present det här året. Jag har uttryck någon gång kan jag minnas att jag behöver ett stativ men jag trodde aldrig att det skulle dyka upp på min födelsedag och det var verkligen super kul att se vad det var innanför paketpappret när jag öppnade det. Den hemlisen och den klappen var verkligen en stor överraskning!
Jag älskar film, om någon i min familj undgått detta så blir jag väldigt förvånad. Det är klart att detta kanske är lite tråkigt att köpa just i julklapp, det kan jag förstå med. Men alternativet att ge bort ett presentkort så jag kan bestämma när och vilken film är ju super! Jag älskar att baka men äger ingen muffins plåt eller dessert bok.

Och det ironiska i detta är att pappa just kom upp i skrivande stund och frågade: "vad önskar du dig i julklapp då?". haha
Jag svarade iallafall att du får väl gissa men det tyckte han inte var roligt. En bil kunde kan inte köpa och det hade jag ju inte bett om heller. Men sedan sa han på skoj att "Jag kan ju inte köpa en filmbox för du har ju redan alla" ;)
Njaa inte riktigt alla sa jag och berättade att jag saknar Glee andra säsongen och Gossip girl har jag bara första av. Så han tyckte jag skulle skriva en liten lista "sådär på skoj, så får vi väl se".
Så för att avsluta mitt inlägg som känns som det tråkigaste någonsin då humöret inte är på topp och jag bara klagar så kommer här ..... en lista! För min familj som inte orkar tänka till själva ;)
Ett sista tips är att bara gå in på Åhléns eller Ikea och kika runt. Jag tycker om att pyssla och fixa själv. Släng ihop ett kit eller så har båda ställena mycket baktillbehör och sådant hade gjort mig super glad :)
Jag önskar mig egentligen inget mer än en mysig jul med julig känsla. En JUL jul. Med alla tillsammans, utan bråk och osämjor. Med god mat och julmusik. Med godis som jag bakat och med Kalle Anka. Jag vill att det skall kännas riktigt och inte tvingat fram. Det är vad jag önskar mig och då spelar allt det andra på listan ingen roll alls.
För ni är ju min familj och jag tycker om er så.

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"