Vinst

Vann just dessa på tradera :DOch imorgon skall jag hämta ut Guitar Hero som jag och Jocke vann förra veckan + hämta ut min Iphone 4 i Borås! Kommer bli en bra dag :)

I should've kissed you


My biggest fan ♥


Rebecca har prytt sin vägg hemma hos sin pappa med mina bilder från våran Zoo visit i Barcelona! :)


Don't hold your breathKommer vilja dansa till denna i sommar! (På spotify finns verison med lite mer party beat)

Facebook lives

Än sålänge har jag inte sett att Facebook har lagts ner som ryktet sa och jag tror faktiskt vi är säkra för framtiden också. Yei! ;)


thaughts

Quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love, never return.


Läste denna statusuppdatering på facebook och det lät ju inte helt fel just nu. Frågan är vart man ska dra bara?

Jobb!?

Upp och jobba imorgon! Kassan på ICA, alltid något - och det var inte igår så jag tackar och bockar och ställer klockan på 07.45.

iphone

Hade jag haft en iphone skulle jag direkt klickat hem detta skalet! Sååå sött! En dag kanske jag har råd till min iphone som jag har velat ha i två år nu ;) haha. Ett jobb först vore fint.


Get it rightWhat can you do when your good isn't good enough .. 

Jobb

Har varit på möte med arbetsförmedlingen idag och vad de nu vill är att jag skall i princip lägga ner jobbsökandet och istället fokusera på att hitta en praktikplats som jag skall vara på. Helst två så att jag kan kombinera för att få mer erfarenhet! Så innan sista Mars är jag tvungen att hitta en praktikplats, om jag inte får jobb innan såklart.
Som tur är så hade jag en arbetsintervju igår så jag håller tummarna för att det blir något med det. Men jag kommer fortsätta söka jobb och hoppas på att det blir fler intervjuer så småningom för jag är absolut inte intresserad av en praktikplats. Visst kan det vara en bra chans att få lära sig något nytt och det kan om man har tur leda till något i framtiden. Men så ökar också mina chanser att få ett riktigt ordentligt jobb om jag fortsätter fokusera på det!
Imorgon är det nya tag som gäller med jobbsökande så jag kommer lusläsa hela platsbanken och skicka ut så mycket som jag bara kan.

Sant eller falskt?

Enligt den här länken så skall Facebook den 15 mars läggas ner för gott. Alla bilder, all information - ja allt kommer försvinna och facebook will be no more.
Själv hoppas jag inte det är sant men enligt nyhetssidan artikeln är på så har Mark Zuckerberg själv sagt att det är dags att lägga ner sidan. "Facebook has gotten out of control" står det i artikeln och anledningen för nedläggningen är att stressen från företaget har förstört hans liv och att han vill gå tillbaka till det normala.

Jag tycker Facebook är en bra grej, man kan hålla kontakt med vänner och genom bilder och statusar se vad de gör även fast de är på andra sidan jorden. Visst har det många nackdelar också men så svårt är det inte heller att slita sig från datorn för att göra det man ska.
Så, tror ni det är sant eller falskt? Vi får vänta och se. Håller tummarna för att den 16 mars så kan jag logga in på min facebook och pusta ut iallafall.Nu är ju artikeln postad i början av Januari och jag har faktiskt inte hört något om nedläggningen eller om något annat för den delen heller ang Facebook så vi får väl som sagt se. Det brukar ju alltid komma upp sådana här diskutioner om nedläggningar, att sidan skall komma att kosta osv men i slutändan brukar det aldrig stämma och allt är som vanligt. Jag är väl ganska skeptisk till att det skall vara sant, men vill Mark stänga ner så gör han det. Dock skall alla vi facebook nördar nog vara lugna, ett så stort företag läggs nog inte bara ner. Är det Mark som känner att sitt liv är för stressat och att han är klar med Facebook så är det nog mer troligt att det säljs eller att någon annan får ta ansvar för en tid.

Artikeln var iallafall länkad på Facebook (haha) och det var först idag jag sett något om detta, men personen som la upp länken var lika orolig som jag ;)

Artikeln finns på sidan weeklyworldnews.com!

mmmmm .....Hade inte sagt nej till dessa.

Nätshopping

Fick hem en kupong med 20%rabbatt på hela sortimentet hos H&M så jag och Rebecca satte oss ner och kikade runt lite för att se vad det fanns för roligt. Jag slutade med två klänningar och en topp och rebecca två byxor och ett par shorts! Dock var det en vara som inte skulle levereras förens v.13 så vi beslöt att allt kunde vänta tills dess så vi får det i ett paket. Men nu har jag något att se fram emot :DImorgon skall jag till Timmeles Fritids och prata med dem om eventuellt jobb. Fick ett tips av min otroligt snälla lärare som jag hade i 7-9an då han ringde mamma i morse (han har också en sheltie som nyss fick valpar), och det var tydligen stor brist på vikarier så jag tänkte att det är lika bra att gå dit för att höra med dem. Alltid värt ett försök iallafall!

Fredag

Började dagen med en orolig natts sömn och många hastiga vaknanden. Förstår inte varför jag är orolig och inte kan sova ordentligt. Jag bör ju inte känna mig orolig eftersom jag inte har något inbokat eller behöver gå upp till någonting men det kanske är det som är problemet. Tycker inte om att sova bort dagarna och det har jag inte direkt gjort heller men fick en idé om att ställa klockan så kanske jag kan sova bättre. Jag får ta och prova den teorin iallafall.
Började också med migrän sådär på morgonkvisten, underbart! Som TUR var så eskalerade det inte till att jag behövde spy och ligga i sängen ett par timmar till utan huvudvärken började sakta gå över när jag fick i mig en Kiwi och en kopp te. Sa till mamma att jag gick och la mig igår och var svinhungrig så det + dålig sömn kan ha gjort det. Och som grädde på moset så har jag också mensvärk och ont i ryggen så allt känns verkligen toppen!

Har precis skickat iväg ett mail till min handläggare med rapporten för denna veckan. Hoppas att det duger men jag skrev faktiskt också och frågade om det var några problem med mitt jobbsökande med tanke på alla brev jag fått hem med krav på vad jag skall söka. För om det var något problem så önskade jag bara att min handläggare hade kunnat svara på en av mina rapporter eller skickat ett nytt mail eller varför inte ringt och bokat ett möte så hade vi kunnat prata. Men för mig så känns det som jag gör mitt bästa hela tiden, jag kollar platsbanken minst 10 gånger om dagen och jag skickar ut ansökningar så fort det kommer upp något. Men mitt bästa duger tydligen inte.

Till något roligare så blir det väl en sväng till stan för att handla med min mamma, tacokväll efter lite badminton. Osäkert om Jonas och Zandra är med eftersom de skall till Åre tidigt imorgon, förstår att man hoppar över idag då så att man får lite sömn. Rebecca kommer hem på en fredag (kors i taket där) eftersom hon faktiskt fått hela fem dagar ledigt och inte jobbar på en lördag så vi skall ha tacos mys. Kommer bli fint!
Imorgon skall jag iväg på mässa i Ulricehamn var planen, vill kolla in alla duktiga UF företagare och se om man kan bidra med någon slant iallafall. Det är så spännande tycker jag att se alla duktiga elever som kommer fram med så otroliga produkter. Är fortfarande i jakt på en Bolsa väska men det lär ju dröja innan jag kan få hem en sådan med mitt cashflow ;) haha!

Ha en bra dag.

MusicVem ska jag tro på.
Septembers Cover är super bra!

Arbetsförmedlingen

Fick hem två jättebrev idag. Båda från arbetsförmedlingen.
Skickade iväg ett mail till min handläggare igår om att det inte funkade att skicka iväg mail till den adress som fanns för arbetsgivaren jag skulle söka jobb hos. Det stod en mailadress och jag försökte via min mail men det kom bara till baka att det inte gick att skicka till den adressen.
Så idag fick jag två stora och proppfulla brev med utskrivna sidor från platsbanken om krav att jag söker dessa jobb samt jobbet jag skulle söka men inte gick eftersom mailadressen failade. Så det var svaret på min fråga från handläggaren. Fick skicka genom min inlogg på arbetsförmedlingen sedan och hoppas att det funkade istället men tycker absolut det är lättare att skicka iväg med bifogade filer till arbetsgivaren för då vet jag att de måste läsa mitt CV och Personliga brev som är bifogat. Genom arbetsförmedlingen är det lätt att bara titta på det lilla man skriver om sig själv i informationen så det tycker jag inte om.
Har iallafall sökt 6 jobb hittils denna veckan och hoppas på att höra från något snart. Hoppas också att arbetsförmedlingen är nöjd nu men det är ju inte heller så lätt att veta vad de tycker då jag aldrig får något svar från min handläggare när jag rapporterar meterlånga mail varje fredag. Gör så gott jag kan iallafall.

Mer Ronny och Ragge!


Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"