Årets bästa låt

 
Denna låten har betytt otroligt mycket för mig iår. Helt oväntat egentligen. Höde en liten bit av den under vår resa till Polen, Zandra hade på en spellista medans vi gjorde iordning oss och jag tänkte inte mer på det. Men sedan under kvällen och dagen efter satt den på hjärnan. Jag visste inte vad de var för låt så försökte förklara för Zandra och hon letade i listan. Tillslut kom vi fram till att de var denna låt jag menade och den har hängt med sen dess. Den gör mig ALLTID glad. Även när jag var som mest ledsen blev jag på något vis ändå glad när jag hörde den. Och jag tycker att den är väldigt vacker. Så för mig får detta bli årets låt.

Årsresumé 2012

 
Det kommer bli en väldigt kort årsresumé då jag varit otroligt dålig på att blogga detta året och också för att detta året inte varit speciellt intressant. Det har hänt mycket men också väligt lite.
 
Början av året var rätt trög, det hände inte mycket förutom att jag jobbade som bara den. Trodde inte alls jag skulle få hoppa in så mycket på jobbet som jag fick göra men det var ju skönt att de löste sig till de bättre. Jag och mamma åkte till Eskilstuna i Februari på utsällning med av av våra hundar. En mycket mysig resa men tyvärr gick de inte så himla bra för vår lilla Doris.
Jag började få ganska mycket motivation till att komma ut och träna vilket höll i sig under hela våren och början av sommaren. Införskaffade nya löparskor och blev kvitt min smärta i benen. Gick också ner tio kilo under denna träningsperiod men under hösten hamnade jag i en känslomässigt dålig svacka och orkade inte ta tag i träningen, tror dock inte jag gått upp kilona igen. Men 2013 är året då jag skall köra igång på nytt och mer ordentligt.
Mars längtade jag efter att komma ut och resa igen och det skulle bli iallafal två resor under detta år och de får jag väl vara nöjd med.
Sommaren började så smått komma och när de var dags för student och bal var de så varmt att flera personer svimmade pga värmen och alla kläder - jisses!
Min bror var otroligt stilig och jag var så stolt över honom på hans student!
Maj och Juni var också de jobbigaste månaderna på detta året. Mamma och pappa gick isär i slutet av Maj och man kan nog aldrig förbereda sig på något sådant. När jag mådde som sämst ville min bästa vän inte längre finnas där för mig för att jag inte hade energi att följa med ut och flänga överallt och vi har inte pratat sen dess. Sorgligt att de skall bli så, men jag kanske får se de som att man blev av med en energitjuv och jag fick tillslut en ny bästavän och denna är fruktansvärt underbar och betyder så mycket för mig.
I början av Juni åkte vi till älskade LONDON - jag, Rebecca och Jocke och de var en fantastisk resa. Jag älskar denna stad så fruktansvärt mycket och de var superkul att få med lillebror dit. Vädret kunde väl varit bättre, de var lagom varmt men varvades med rätt mycket regn men vad gör det när man är i en sån fantastisk stad. Det var också firande av drottningen under denna weekend och det var himla häftigt att se hur stort det är i England - folk ÖVERALLT!
Midsommar firades återigen på Resö i bohuslän. Jag är fäst vid detta ställe och det var en mycket trevlig midsommar med goa vänner. Är så ledsen över att jag missar detta nästa år men är samtidigt glad över mitt egna äventyr.
Juli bestämmer sig jag och Zandra för att vi skall åka utomlands ihop. Vi letar och letar men hittar inget direkt bra ställe. Tillslut nämner jag att en kollega sagt att Polen skall vara väldigt vackert. Vi hittar ett billigt spa hotell och tar färjan dit i början av Augusti. Detta var också en fantastisk resa. Underbara Zandra fick stå ut med 10 timmar av Malin som är åksjuk på färjan dit och första dagen i Gdynia mådde jag också lite knasigt. Men vi hade det hur bra som helst. Vackert land, sol och värme, billig shopping och mat och jag tycker verkligen vi bara nöjt de där dagarna och pratade och blev kanske lite bättre och närmre vänner än innan :) Glad att jag fick göra denna resa med henne.
Juli började jag också jobba på ICA i Ljung och detta varvades med springturer, fiske med lillebror och en resa till Göteborg och Liseberg.
September var en händelserik månad. De var full rulle med jobb och planering inför de stora bröllopet som skulle ske den 15e. Min fina storebror och hans Zandra blev man och fru denna fina (lite blåsiga) höstdag. Jag fick privilegiet att vara fotograf och också toastmaster. Har aldrig haft så mycket ansvar men är glad att de kände att de ville lägga en så stor uppgift på mig. Jag och tre andra killar planerade och stod i och tillslut kom dagen och den var bara så underbar som jag någonsin kunnat tänka mig. Stolt lillasyster!
Oktober, November och December har inte varit i bloggens tecken. De rann lite ut i sanden och blev helt enkelt inte av. Och jag kan ärligt säga att jag inte gjort så mycket heller. Vi har stått mitt i en flytt och de har tagit upp mycket tid.
 
Jag har fått en ny bästavän under året och hon är helt otroligt underbar. Jag och min lillebror har också kommit varandra mycket närmre och han är också en bästa vän. Men som sagt har de också varit ett ledset år och ett väldigt händelserikt år.
Jag längtar faktiskt tills de går över till 2013 och få börja på ett nytt år.
Den 17 Januari åker jag mot Australien och hoppas kunna stanna där i ett år och jobba som Aupair. Detta kommer bli hur häftigt som helst!
Juste! Jag investerade i en ny kamera också - min fina 7D!
OCH Elfsborg vann SM GULD! Jag var där och de var MAGISKT!
 
 
 
 
 
Gott nytt år! Vi ses i 2013!!

Gott nytt år!

Det är sista dagen på året och jag har spenderat den hittils framför tv'n och JVM hockeyn. Killarna vann med 7-4 tillslut över Finland. Tycker de är så häftigt med de här unga killarna som spelar så otroligt bra. Nu kommer jag nog missa matchen på onsdag i och med att jag skall jobba. Men men. Så är de.

Jag har kollat igenom bloggen för detta året och insett hur kul det är att kunna se tillbaka på vad jag skrivit och gjort. Fick tillbaka lusten lite till att blogga och hoppas att den sitter i.
När jag tänkte först på vad jag gjort under året kunde jag knappt komma på något. Men sen när jag kollade igenom arkivet så inser jag att de varit ett par fina stunder detta året ändå.
Ikväll kommer jag stanna hemma i soffan, äta mina chips (nyttiga 2013 here I come) och kolla på en bra rulle. Är förkyld som en gnu och orkar ingenting. Mina ögon bara rinner och jag har nu utvecklat en jobbig hosta också, tillråga på allt.
Jag har inget emot att vara hemma ikväll faktiskt. Känns rätt gött att få vara ensam hemma och bara ta de lugnt. Längtar till de nya året börjar - HOPPAS de är bättre!

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"