Joachim

En snabb bild från bröllopet.
Gilla de och gillar den inte. Tycker de blev himla fint och avslappnat med de andra killarna i bakgrunden. Men kompositionen är väl både gilla och ogila. Just nu gillar jag bilden. :) Stiliga lillebror!

Trötthet

Okej! Jag börjar på löjligt trött på det här.
Är aldrig trött när jag behöver vara det, somnar sent på natten, går upp och tränar, går till jobbet, är sjukt trött när jag är där, pigg när jag kommer hem och sen börjar det om igen!?! Wtf. Jag äter mat så näring skulle jag inte tippa att det beror på.
Jag tränar, då borde jag ju bli piggare men just nu drömmer jag typ mardrömmar om att jag måste gå upp för att träna. Och ärligt talat, jag tänkte träna imorgon, men jag pallar inte!!!
Mitt huvud är som en presskonferens där alla bara gapar, vill olika saker och jag blir tokig på det.
Den senaste tiden har jag börjar sent vare dag jag jobbat med. Har det något med saken att göra? Min vardagsrytm är inte optimal eller va fan är problemet.
När klockan börjar bli sent och jag vill sova, vill jag vara 1. Trött och 2. Lugn i skallen - inga jävla tankar som flyger runt och gör mig helt stirrig.
Skit också.


Drömhund!

 
satt och kikade runt på blocket och hittade ärligt talat min drömvovve! Förutom min Samba som idag fyller gammal gubbe (7år) så skulle jag vilja ha denna gosida welsh corgi. Blå och med stora öron .... huuuur söt!!!

Ledig

 
Idag har jag tagit mig ledigt igen. Var ledig i torsdags med. Och det är faktiskt himla skönt. Jag känner att just nu så går tiden så fort. Den springer iväg i rasande fart och jag hinner liksom inte med. Har så mycket att göra, men helt plötsligt är klockan tio igen och man måste börja tänka på att sova.
Hade fikamys med pappa och lillebror idag. Det var hur bra som helst. Pratade och umgicks. Mer än så behöver det liksom inte vara.
Sen hade jag och lillebror mer mys, kollade på Iron man ihop och snackade lite till. Han är för bra han, min lillebror.
Juste, har hunnit med en springtur ute idag med. Sjukt fint väder var det så jag gick inte till gymmet som planerat utan det blev som sagt en löprunda istället. Sen att det inte gick så bra är ju en annan sak. Har lagt av mig efter mitt lilla uppehåll med överbelastat ben, sedan förkylningsperiod, sedan bröllop och sen dåligt väder - faktiskt. Men nu när jag har kommit igång på gymmet så hoppas jag motivationen kommer fram igen. Håller tummarna.
 
Imorgon är det dags för jobb igen, då blir det en sväng på fritids. Likaså på onsdag och fredag. På torsdag är jag tillbaka på nyckelpigan och på söndag blir det ICA igen. Håller knappt reda på dagarna längre, jobbar både helger och på veckorna, som sagt tiden bara springer iväg. Oktober kommer gå galet fort. Men jag längtar faktiskt himla mycket till slutet av denna månad. Då blir det Elfsborg för hela slanten, skall gå på de två sista matcherna och sedan blir det avslutningsfest för en kollega som skall gå i pension. Kul!
 
Nu skall jag kolla ett till avsnitt av Greys och sen sova.

Dreamdictionary

Drömde inatt om att det var en spindel som följde efter mig. Den verkade snäll och även fast jag hatar spindlar så var jag aldrig rädd i drömmen. Den var med hela tiden och det är det jag kommer ihåg.

Den senaste tiden har jag kollat upp de drömmar jag minns i ett lexikon för drömmar på internet. Tycker det är väldigt fascinerande och även fast det kanske inte stämmer så känns det som de är mitt i prick varje gång jag läser om något. Denna gång när jag sökte på Spider så kom detta upp.

Spiders
To see a spider in your dream indicates that you are feeling like an outsider in some situation. Or perhaps you want to keep your distance and stay away from an alluring and tempting situation. The spider is also symbolic of feminine power or an overbearing mother figure in your life. Alternatively, a spider refers to a powerful force protecting you against your self-destructive behavior.

Jag tror jag började kolla upp vad mina drömmar "betydde" för att jag kände att jag kanske kan komma fram till något genom det. Att de kanske kan guida mig till vad det är jag skall göra och hitta på härnäst liksom. Jag vet inte. Låter kanske dumt men jag tror faktiskt våra drömmar är något stort som vi aldrig kommer förstå oss på. Det är häftigt. Och jag kommer fortsätta kolla upp vad jag kommer ihåg från mina drömmar ^^

Godnatt!

Gabriel Iglesias!


Lördagkväll

Hej hej bloggen!
Nu har det gått ett litet tag igen, men jag har sedan i torsdags varit stolt ägare av en Lenovo laptop.
Jag hoppas bara att i och med detta bloggkänslan kommer tillbaka. Har inte direkt någon stor lust för att skriva annars.
Men jag håller tummarna, så märker vi väl om det kommer upp några inlägg eller inte. ;)

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"