Feeding a deer
Skogens Konung

 

Me in Oxford

 

!

 
Mina gulliga barn som jag tar hand om. Här står de på gården till Christ Church College!

OXFORD

 
 
Jag är fullkomligt kär i Oxford.
Det är en fantastisk stad och jag vill verkligen komma tillbaka hit. Oxford är fylld av historia och överallt finns de vackra byggnaderna. Oxford University fick jag talat om för mig är en term för alla universitet i Oxford, jag trodde det var en enda stor skola, men det är alla tillsammans. Som elev på Queen's college kan man ibland få gå till ett av de andra och möta en "tutor" med elever som läser samma ämne fast på en av de andra skolorna till exempel. Väldigt fascinerande.
Vi hade tur och kom vid en tid där de inte alls var någon kö till att komma in och gå runt på Christ Church college (Inspirationen till Hogwarts) så vi passade på att göra det. Jag rekommenderar er att gå in! Fantastiskt helt enkelt.

Söndagspromenad
Jag och Allie lånade Barney (barnens mormors hund) och gick på en promenad i de fantastiska höstvädret. Vi bestämde att de kommer bli en tradition från och med nu. Lite terapi med prat och bara promenera i skogen. Härligt. Pub nightPubkväll med fina Allie. 
För"fest" hemma hos henne med vin och massor med prat. Ut till Victoria arms blev de sedan och vi hade en fantastiskt rolig kväll. Mer ett ställe där man sätter sig ned och tar en dricka än ett dansställe liksom - vilket är Nice ibland. 
Promenad hem fick de bli och hur skönt är de inte att de snart är november och jag fortfarande bara har en kofta på mig när jag går ut. 

London baby

Bucketlist #3OneRepublic, 22 October 2014! 

500 miles

 
Rebecca vet hur mycket den här låten betyder för mig och när den skall användas i framtiden. Denna versionen är ju bara helt fantastiskt. 
Vi har en liten ritual med att kolla xfactor på helgerna i denna familjen. Barnen tycker om programmet och för två veckor sedan hade de 80tals tema. Denna låten sjöngs av Jay James och jag började såklart gråta direkt. 
Den har så stor betydelse för mig av någon anledning!
Finns många låtar som jag bara älskar och som jag gärna hade velat ha på tex mitt bröllop i framtiden. Denna är en av dem. 

Konserten

Som sagt så var gårdagen helt fantastisk. Tänkte lägga upp en video, dock inte från igår, men jag älskade covern som OneRepublic gjorde på George Ezra's - Budapest. Fantastisk. Vill ni se några klipp och fler bilder, kolla in min instagram. 
 

OneRepublic

Kan inte säga annat än att gårkvällen var magisk! 

Festival

 
Nästa år. Mars. 7-8. Jag och Allie. Kip Moore, Luke Bryan, Florida Georgia Line. JAG DÖR!!!!
Jag är så exalterad. Vi fick tag i biljetter idag för båda dagarna och jag vill bara att de skall vara Mars nu! Jag längtar ihjäl mig. Det kommer bli så fantastiskt jädra roligt.
Och att de sedan kommer ha ett Town Square som skall likna de i Nashville!! Finns inte ord.
 
Det kanske inte är många som vet att jag faktiskt tycker mycket om Country musik men så är fallet. Lite rockigare Country. Lyssna på Kip Moore så förstår ni. Artisterna kommer ha signering också .. glömde jag säga det? !!!!!!! :') Ja, jag är lycklig just nu. Mitt liv är fantastiskt och jag skall inte klaga så mycket. Gud vad roligt detta kommer bli.
Tycker det är så fantastiskt kul att Allie kommer följa med mig, hon har fått mig att lyssna på flera andra country artister och hon är tusen gånger mer tokig i Country än vad jag är! Detta kommer bli Legendary!

Mollys shoot #5

 
Nu är jag färdig med alla bilder från Molly's photoshoot.
De blev helt okej.
Vill göra fler fotningar dock så jag kan få öva mer.

Sam Hunt

 
 

Fredag kväll

I fredags hade mina värdföräldrar en jobbmiddag och skulle bli sena hem. Jag skulle passa barnen men på fredagar så går de till något som heter "chill" i en av kyrkorna här. De är borta mellan 7-9 så då passade jag på att bjuda hem Allie, imogen och kate. Imogen och kate jobbar jag ihop med på Georges (Allie också) och Allie är ju den andra AuPairen här. 

Jag hade lite snacks som förrätt, vegetarisk lasagne som huvudrätt och sedan bakade jag en kladdkaka till efterrätt. Vi drack lite vin och pratade massor. De var hur mysigt som helst. Så tacksam för de här tjejerna. De är fantastiska. Mollys shoot #4

 

Mollys shoot #3

 

Mollys shoot #2

 

Mollys shoot #1

 

#SELFIE

 
 
"But first .. let me take a selfie"

*

 
Molly insisterade på en fotbild!

!

 
 
Tack så mycket för hjälpen i söndags!
Du var en fantastisk assisten Allie, hade aldrig klarat det utan dig :)

Behind the scenes

 
Här kommer två bilder från söndagens fotning.
Jag tror inte jag kommer göra en photoshoot med så många tonårstjejer på en gång igen. De var helt enkelt för mycket, haha! Hade de varit hälften så många hade jag nog kanske varit nöjdare med resultatet, men jag hoppas Molly och hennes kompisar är nöjda i alla fall - det är väl det viktigaste.

These are the days we won't forget

 
 
Fantastiskt bra! Just listen

Godmorgon


Började dagen med en regnig men harmonisk och skön promenad tillsammans med min nya fyrbenta vän Robbie. Jag lånar honom och hjälper till att gå ut och gå med honom. Skönt med lite draghjälp när de är kasst väder. 

Bror

Inland är allt man behöver en timmes prat, skratt och gråt tillsammans med lillebror. 
Friends

 
 
"Nothing compares to the stomach ache you get from laughing with your best friends"

Thinking out loud


Latteart!

Idag, efter mitt sjuttonde pass, gjorde jag en "fern" - en ormbunke i en latte som jag gjorde på morgonen. 
Jag var så exalterad! Den kanske inte ser supersnygg ut men de är på god väg iallafall och de är ju huvudsaken. Jag lär mig snabbt tycker jag. 
Snart så kommer de sitta varje gång. 

The girls


 
 
Detta är tjejerna jag fotograferade idag.
Ljuset var okej till en början, en ganska mulen dag dock, men efter att två timmar gått var de inte så lätt att ta bra kort tyckte jag. Jag brukar väl aldrig bli hundra procent nöjd och de fanns många saker som kunde gått bättre idag kände jag (tex med denna bilden så hade jag önskat att de var torrt i gräset så de inte behövde ligga på något - det stör mig i bilden). Detta var dock en väldigt bra erfarenhet, de är otroligt svårt att dirigera åtta trettonåringar och få dem att göra som man vill - svårare än man tror faktiskt. Men över lag så fick jag nog fram ett par bra bilder som jag kan vara nöjd med och jag tror att tjejerna kommer vara nöjda i alla fall - och i slutändan är de ju ändå de som är viktigast.
Bra övning om inte annat!

Beautiful Hannah!

 
 
Jag tycker så himla mycket om Hannah! Hon är en fantastiskt ung tjej, så otroligt omtänksam, genomsnäll och hur härlig som helst. Inte nog med det, hon är väldigt vacker också.
Jag och Hannah har bestämt att om 10 år, då är hon lika gammal som jag är nu, så skall hon komma till mig (vart jag än bor då) och vara min Aupair! :) haha. Sötnos!

Gorgeous Olivia!

 
Hur otroligt vacker är inte den här tjejen?
Jag var helt mållös och superglad att jag fick ta några porträtt på henne.
Olivia är en av Mollys kompisar som var med på hennes photoshoot idag. Vi hade hur roligt som helst och jag har över 400 kort att kolla igenom!
Har börjat så smått med redigeringen ikväll men de kommer nog dröja innan jag är helt klar. Här får ni ett smakprov dock! Kanske bjuder på en till lite senare!

TeaÄlskar smaken på detta teet. Fantastiskt! 

Employee of the month

 
 
Jag kom in till jobbet idag för en kaffe och Kate sa att jag skulle kolla på kylen. Där hittar jag en lapp om vem som blivit månadens anställd. Jag och Allie fick dela och de var så himla rättvist. Jag blev otroligt glad, smickrad och peppad. De var en sån bekräftelse när jag verkligen kämpat de här första femton passen. Det får mig att vilja bli ännu bättre också! Jag tror att mitt jobb på George's var perfectly meant to be. De var de jag behövde hitta med resan hit. Jag älskar verkligen att jobba där. Jag är så lycklig med mitt liv just nu, jag trivs på jobben, med mina nyfunna vänner, att gå till gymmet, se nya ställen och jag har fantastiskt roligt under tiden. Tack universum. 

Gym
Officiellt gymmedlem nu! Gött. 

GrazeFick min första graze Box idag. Man kan välja hur många gånger i månaden/veckan man vill ha sin Box och också vad man tycker om om man loggar in på sidan. Jag fick brödpinnar med jordnötssmör, nötmix, blandade bruschetta bitar och små müslibarer. Perfekt när jag kom hem från gymmet!! 

Du får också prova och med denna koden får du en Box gratis (vet ej om de funkar till Sverige dock). 
Glad tjej!I måndags på gymmet kom en av onerepublic's låtar på radion och jag sa till Allie "åh vad jag tycker de är bra". Det visade sig att Allie har sett dem i USA en gång tidigare och de är tydligen väldigt bra live. Vi skrattade lite och sa att om de spelar i London någon gång så skulle vi gå. 
Imorse fick jag en sådan där magkänsla och så kollade jag på deras turné datum .. De visar sig att de spelar i London på o2 arenan den 22a oktober!! Hur galet är inte det?! Ikväll har vi bokat biljetter!! :D ahhh!! Jag är i extas just nu. 

Trust
Don't stress to much, don't try to change to many things in your life, where you want to be, you will be one day when the time is right. 

Bucketlist #56


Hade en annorlunda födelsedag från hur jag firade förra året. En väldigt bra dock,  mysig. Och jag fick fira med min vackra Amy så det var jag glad för. Hon är fantastisk. De är ledsamt att inte fira med familjen dock. Men jag tänker på dem och vet att de tänker på mig och vissa har varit gulliga och skickat saker så de uppskattar jag. 

Bucketlist #1Detta är varför jag älskar att resa. Så jag kan uppleva alla fantastiska under världen har att erbjuda. 

Bucketlist #41Kanelbullebak, prat om Sverige, visat bilder och förklarat hur vi lever och om saker vi har och gör. 
Zlatan är vad Henry vet är mest svenskt. Haha. :) 
Snart kommer julen också så då får jag förklara lite om lucia. Kul! 

Kanelbullar

Firar kanelbullens dag med att baka ca 60st plus en fläta. 
Skulle gjort de igår egentligen men orkade inte efter jobb osv. 
Så de fick bli idag istället. De var otroligt uppskattade i familjen vilket gjorde mig glad. Skall ge några till tjejerna på Georges imorgon, några skall Amandas syster få eftersom hon fyllde år i veckan och sedan skall vi ge några till familjen Voller. :) några är såklart redan uppätna och sedan finns de ett par sparade här, misstänker att de inte kommer räcka veckan ut dock. Haha. 

Här kommer några väldigt osmickrande bilder som Amanda tog när jag bakade. 


I lived

 
Jag är helt kär i denna låten! Tycker så mycket om OneRepublic och texten till denna är fantastisk. Precis så jag vill leva!
 
Hope when you take that jump
You don't fear the fall
Hope when the water rises
You build a wall

Hope when the crowd screams out
They're screaming your name
Hope if everybody runs
You choose to stay

Hope that you fall in love
And it hurts so bad
The only way you can know
Is give it all you have

And I hope that you don't suffer
But take the pain
Hope when the moment comes
You'll say...


I, I did it all
I, I did it all
I owned every second
That this world could give
I saw so many places
The things that I did
Yeah, with every broken bone
I swear I lived


Hope that you spend your days
But they all add up
And when that sun goes down
Hope you raise your cup

I wish that I could witness
All your joy and all your pain
But until my moment comes
I'll say...


I, I did it all
I, I did it all
I owned every second
That this world could give
I saw so many places
The things that I did
Yeah, with every broken bone
I swear I lived

Lördag
Bilderna ovan är från gymmet jag och Allie går till. De är så vänliga och hjälpsamma och de känns verkligen bra att vara där. Jag trivs! 

Jag jobbade på George's idag från 9-12 sedan tränade vi från 12.10-12.45 ca och därefter blev de raka vägen ned till caféet för kvalitetstid tillsammans. Behövde verkligen det. Bara sitta ned och prata om allt, få ur sig allt liksom. Skönt! Tre timmar senare åkte vi till waitrose, mataffären, och jag inhandlade lite druvor och sådant. Har kollat på film på eftermiddagen och bara varit med mig själv. Fin dag helt enkelt. 


Gym!

Jag och Allie har varit och provtränat hos women's health and fitness centre här i binfield idag. De är ett tjejgym som alltid har instruktörer där och som sätter upp mål och hjälper dig med träningspassen. De är verkligen fantastiska där och hur trevliga som helst. Vi har två veckors prövotid och jag tror att vi kommer att fortsätta köra där faktiskt. De var fantastiskt härligt. Gött att komma igång! Speciellt nu när de går mot mörkare tider också. 

Glad tjej!

 
 
Mamma kommer till England!! :D
Den 5 December är de planerat att hon skall komma hit :) Blir fredag, lördag och söndag ihop här i Binfield på hotellet runt hörnet och sedan lite London tid för mamma innan hon åker hem. Vet inte om min "mormor" kommer med också, och en av mammas väninnor men de viktigaste är i alla fall att mamma kommer hit :) Åh vad glad jag är nu!
14-17 kommer Zandra
5-7 är mamma här!
 
GRABBAR, när kommer ni!?!?

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"