It is what it is

Igår var en sån här dag. 
Le åt allt och skit i vad folk tycker. 
Pizza. 
Ett stort glas vin. 


Bucketlist #22


*
Present från kate 
Kate var så gullig på jobbet idag, hon hade lämnat de här till oss som hjälpt till att ta hennes skift de senaste två månaderna. Nu är hennes utbildning slut och hon kommer börja på riktigt på flygplatsen - härligt för henne :) jag tror hon har några skift kvar till juli och när de behövs och hon kan kommer hon hoppa in i framtiden. Kommer sakna kate, de var kate som jobbade med mig mina första skift och lärde mig allt egentligen. :) 

!
Yogi

Jag vill bli riktigt bra på yoga. Jag älskar verkligen när jag kört igenom ett 40 minuters pass och man i slutet kan känna att man kommer lite närmre golvet i downward dog, att jag når mer och mer för varje session och blir mer och mer flexibel. Även om de är tufft och jobbigt ibland så kämpar jag på. Följer massor med fantastiska yoga människor på instagram och blir inspirerad varje dag - såklart av Allie också som var den som från början sa åt mig att börja. ;)  


PicknickSöndagen spenderades med picknick (svensk kladdkaka fanns såklart i korgen) vid en utkiksplats i närheten av Guildford som heter Newlands corner. Där finns ett cafe och massor av promenadstigar och utsikten var fantastisk. De blåste som attan men vad gjorde de när man hade fint sällskap med sig! 


Bästa lillebrorMin lillebror har fixat två stycken av varje av de här underbara muggarna. De kommer från Ö&B! Helt kär och jag är glad att de får bo hos honom tills jag kan husera dem själv. 

Min väggVid fotänden av min säng, på väggen, har jag en anslagstavla som svämmar över med bilder, sparade biljetter, drömfångare och annat som jag sparar. De är verkligen min favoritdel i mitt rum. Jag blir alltid glad av att titta på den! 


Sisters


How lucky am I to be surrounded by such amazing people?
You are a truly beautiful person inside and out and I am blessed to have you in my life. Thank you for making my brother so happy and for being a great friend! 

Jag älskar dig


Min fina storebror och jag! 
Finns nog inte många som jag ser upp till så mycket som dig. Du är fantastisk. 

My handsome older brother and I! 
There's not a lot of people I look up to as much as I look up to you. You're amazing. I love you. 

Fint besök dag 4

Igår var sista dagen för Jonas och Emilies besök. 
Vi tog oss ur sängen vid sex på morgonen, städade och gjorde iordning huset och åkte sedan och kollade in Privet Drive (där de spelade in Harry Potter, Dursleys hus), tankade och begav oss till tågstationen. En timme senare var vi inne i London. De lämnade sina väskor på Waterloo station och vi åkte mot Tottenham Court road för att äta frukost och sedan kolla in primark. 
Efter ett par timmars shopping blev de lunch ute i de fantastiska vårvädret - de var 21 grader i solväggen! Såklart avslutades helgen med en ordentlig öl och fish and chips. 

Tack för en fantastisk helg ❤️
Vi ses i juni och då är de min tur att besöka er hemma i Sverige. 

Fint besök dag 3
Sovmorgon, promenad i binfield med stopp på lekplats för att prova linbana och gungor - såklart, sedan fantastisk god lunch på The Warren där de provade traditionell engelsk sunday roast och sedan traskade vi till Victoria arms och satt där en stund. Lagom mycket planerat, precis som de skall vara. 

Fint besök dag 2

Efter en välbehövlig sovmorgon och gofrukost körde jag oss ut till windsor för att visa dem en annan sida av England då de båda bara sett London tidigare. Jag älskar ju windsor också så de blev två flugor i en smäll. Dock trodde jag absolut inte att de skulle vara så mycket folk där på en påskafton men de tog oss nästan två timmar från när vi lämnat huset och tills vi hittat parkering (att köra till windsor tar en kvart). 
Vi strosade, fönstershoppade, åt otroligt goda hamburgare, tog tusen selfies och hade bara en allmänt mysig dag. 
Hemma på kvällen drack vi lite groggar, lyssnade på country musik och pratade och skrattade. Som jag har saknat dessa två!! 

Fint besök dag 1

I fredags kom Jonas och Emilie hit och besökte mig. 
Vi hade fått lov att spendera helgen i Imogens hus då hon och Nathan åkte till Yorkshire tidigare under dagen och spenderade påsken där uppe. 
Jag hämtade dem (efter en lätt hjärtattack då Jonas lurade mig att de inte var å flygplatsen när jag frågade och de var en kvart tills planet skulle gå) strax innan tio på kvällen och vi körde direkt till huset (första vänstersvängen gjorde så Jonas nästan fick en hjärtattack för han såklart inte är van vid vänstertrafik. Jag skrattade så jag grät). 
De hade med sig överraskningar så som ahlgrens bilar, tre (!!!) tuber kaviar och choklad. sedan fick jag en försenad julklapp som var en jättesöt mugg och ett paket med hasselnöts kaffe (skall prova på jobbet en dag i veckan) och till sist så berättade de att de ville betala för barista kursen jag vill gå i London!! Åh de fanns inte ord för hur glad jag blev, hur tacksam jag är och hur otroligt fint gjort de var av dem. Ni är underbara. Jag har blivit selfie stick frälst också! Emilie hade sin med sig och de kan vara världens bästa (om än något töntig) uppfinning! Storebror

Nu har de landat och snart skall jag åka och hämta dem från tågstationen! 

Paket

Igår fick jag en lapp i brevlådan om att jag hade ett paket att hämta ut. Hade inte den blekaste aning om vad de kunde vara och affären jag skulle till hade jag aldrig satt min fot i innan. Såg att de var en posten logga på ett av paketen och förstod att de var från Sverige och sedan såg jag att de var från min mamma :D 
Ett paket med påskpresenter! Ostbågar, påskägg, gott och blandat och kexchoklad !! Ett fint brev låg där i också. Så underbar hon är min mamma ❤️ 


I had a parcel go collect yesterday! Easter gifts from my mommy ❤️ 

Happy wednesday
Trevlig onsdag till er alla! Jag har jobbat mitt onsdagsskift och tankat bilen än så länge. Nu återstår tvätt, strykning, städning av övervåningen och barnens rum, hämta paket åt värdmamma, handla för helgen, hämta från skolan och till sist köra till kvällens fotbollsmatch. Lång dag med mycket att göra. 

Happy wednesday to you all. Iv'e just finished my shift at Georges and now I'm charging my batteries with coffe so I can get through this day - heaps to do! 

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"