White cliffs of Dover

 
 
Allie Barnes and I drove down to Dover today to check out the White Cliffs of Dover and Dover Castle. Amazing day! 

Paus

Jag känner mig oinspirerad på den här fronten. De är tufft att vara aupair och jag har tyvärr inte något intressant att skriva om för tillfället. Slänger upp lite bilder från midsommar, när jag kommer tillbaka efter mitt Sverige besök och sedan hoppas jag att jag får ny energi från min och allies resa i sommar. 
Kände att jag var skyldig min blogg och säga att jag tar en paus. Behöver hitta mig själv igen och få mer inspiration. 

Glad, omtänksam kvinna 22år
På min blogg bjuder jag på allt ifrån vardagsliv till film och fotografering.

Ett halvår har gått sedan jag kom hem från Australien och nu är de dags igen! Titta gärna i Arkivet för att ta del av min tid där. Den 30e Juli flyger jag till England för omgång 2 av att vara AuPair. Binfield heter staden jag kommer bo i och de ligger ca en timme utanför London. Familjen består av mamma, pappa, Molly 13 och Henry 11! Jag är redo för nya utmaningar och ett nytt äventyr, de här kommer bli fantastiskt!

Jag drömmer om att få flytta till något coolt land där jag skall arbeta med något som verkligen passar mig. Dock har jag ännu inte kommit på vad detta yrke är men vem vet vad framtiden har att erbjuda.


En öppen dagbok om mig och mitt liv för att kunna minnas och gå tillbaka när åren går ..


Jag skriver om det som faller mig in och titt som tätt slinker det in lite bilder också. Dessa tas med min Canon EOS 7D (alt. iPhone 4).

Att resa är det roligaste jag vet och jag kommer försöka ge mig ut i världen så mycket som möjligt, så länge jag hinner och kan!


".. to make each day count!"